Gratis inruil voorstel? Selecteer uw model en krijg een voorstel op maat!

Vul uw kenteken in

Dacia Logan MCV Stepway

Stepway Serie Limitee Tech Road

C

Nu voor
€18.430,-

Dacia Logan MCV Stepway

De Dacia Logan MCV Stepway

De extra ruime station, Dacia Logan MCV Stepway heeft stijl. Het ontwerp laat met de SUV-look duidelijk zijn karakteristieke uiterlijk naar voren komen.

De uitgesproken chroomkleurige grille, verhoogde bodemplaat, voor- en achterskids in chroomkleur met satijnglans, wielkastbeschermers en zijskirts uitgevoerd in zwart, mistlampen, stijlvolle 16” designwielen en dakrails.

De Dacia Logan MCV Stepway biedt u naast zijn stoere uiterlijk een ideale binnenruimte die het mogelijk maakt om wat en wie u maar wilt te vervoeren. Dankzij de vijf ruime zitplaatsen kunt met het hele gezin reizen en zijn buitengewone modulariteit maakt het u gemakkelijk. Dankzij de 2/3-1/3 neerklapbare en opdeelbare achterbank kunt u lange en omvangrijke objecten vervoeren en de ruimte naar uw wens indelen.

Liever automaat rijden? Dat kan uiteraard ook. En dat voor maar € 500,- meer! Neem voor meer informatie contact op met een van onze vestigingen.

Deze rijk uitgeruste Logan MCV Stepway is tijdelijk te koop voor € 18.430,- en uit voorraad leverbaar(afhankelijk van kleur/opties)!

De genoemde vanafprijs is een consumentenadviesprijs en is inclusief voordeel en onvermijdbare kosten. Optionele pakketten en/of uitrusting zijn altijd de keuze van de consument en kunnen desgewenst tegen meerprijs geleverd worden. Onze verkoopmedewerkers adviseren u graag hierover.