Gratis inruil voorstel? Selecteer uw model en krijg een voorstel op maat!

Vul uw kenteken in

Dacia Logan MCV

TCe 90 Ambiance

A

Nu voor
€14.330,-

Dacia Logan MCV

De Dacia Logan MCV is er speciaal voor u.

Als XL-break biedt de Dacia Logan MCV u een ideale ruimte om alles en iedereen te vervoeren. Zijn vijf volwaardige, uiterst comfortabele plaatsen lenen zich perfect voor gezinsuitstapjes terwijl zijn uitzonderlijke moduleerbaarheid uw leven vereenvoudigt. Dankzij zijn tweedelige, neerklapbare achterbank (2/3-1/3) kunt u lange of volumineuze voorwerpen probleemloos vervoeren en deelt u zijn ruimte in op maat van uw behoeften.

Neem plaats en ontdek zijn comfort en bewonder zijn afwerkingen en verzorgde en geraffineerde interieur. Laat u verleiden door zijn herwerkte interieur en moderne interieursfeer. Zowel voorin als achterin beschikken alle inzittenden over voldoende ruimte voor hun reisspullen. De Dacia Logan MCV verwent u met ruimte.

Liever automaat of op LPG rijden? Dat kan uiteraard ook. Neem voor meer informatie contact op met een van onze vestigingen.

Deze rijk uitgeruste Logan MCV Ambiance is tijdelijk te koop voor € 14.330,- en uit voorraad leverbaar(afhankelijk van kleur/opties)!

De genoemde vanafprijs is een consumentenadviesprijs en is inclusief voordeel en onvermijdbare kosten. Optionele pakketten en/of uitrusting zijn altijd de keuze van de consument en kunnen desgewenst tegen meerprijs geleverd worden. Onze verkoopmedewerkers adviseren u graag hierover.