Gratis inruil voorstel? Selecteer uw model en krijg een voorstel op maat!

Vul uw kenteken in

Dacia Sandero

Sce75 Laureate

B

Nu voor
€13.830,-

Dacia Sandero

De Dacia Sandero Laureate heeft stijl.

De vloeiende lijnen, uitgesproken rondingen, grille in chroomkleur en speciale wieldoppen zorgen voor dynamiek en moderniteit. Gegarandeerde verleiding vanaf de eerste aanblik!

Neem plaats en geniet van het ruime interieur: 5 volwaardige zitplaatsen en de meest royale kofferruimte in zijn klasse. Het interieur is voorzien van vele functionaliteiten: 1/3-2/3 neerklapbare achterbank, handige opbergmogelijkheden voor het hele gezin… Wij hebben er alles aan gedaan om het u gemakkelijk te maken. Of u nu alleen reist of in gezelschap, dit is de ideale stadsauto voor dagelijks gebruik die u bovendien een optimaal comfort verschaft.

Liever automaat of op LPG rijden? Dat kan uiteraard ook. Neem voor meer informatie contact op met een van onze vestigingen.

Deze rijk uitgeruste Sandero Sce75 Laureate is tijdelijk te koop voor € 13.830,- en uit voorraad leverbaar(afhankelijk van kleur/opties)!

De genoemde vanafprijs is een consumentenadviesprijs en is inclusief voordeel en onvermijdbare kosten. Optionele pakketten en/of uitrusting zijn altijd de keuze van de consument en kunnen desgewenst tegen meerprijs geleverd worden. Onze verkoopmedewerkers adviseren u graag hierover.