Gratis inruil voorstel? Selecteer uw model en krijg een voorstel op maat!

Vul uw kenteken in

Dacia Dokker

Tce 130 Ambiance

C

nu voor:
€20.030,-

Dacia Dokker

Ruimte en laadvermogen voor een ongeëvenaarde prijs

De Dokker is de eerste echte zogenoemde combispace in het Dacia-aanbod. Een handige, bijzonder multifunctionele auto die zich aan al uw behoeften aanpast. Of het nu gaat om plaats te bieden aan uw passagiers of om ruimte voor spullen: u beschikt altijd over het beste comfort. De Dokker is leverbaar met één en met twee zijschuifdeuren. De opening is de grootste in zijn klasse en biedt heel gemakkelijk toegang tot de achterbank.

U beschikt u over een maximale laadruimte van wel 3 m3. De bagageruimte van de Dokker biedt de grootste lengte op de automarkt: 1,16 m. De lage drempel en de twee asymmetrische achterdeuren (1/3-2/3) vergroten de toegankelijkheid. De Dokker combineert het laadvermogen van een kleine bestelauto met het comfort van een echte personenauto.

Liever een grijs kenteken uitvoering of toch op diesel of LPG rijden? Dat kan uiteraard ook. Neem voor meer informatie contact op met een van onze vestigingen.

Deze rijk uitgeruste Dokker is tijdelijk te koop voor € 20.030,- en uit voorraad leverbaar(afhankelijk van kleur/opties)!

De genoemde vanafprijs is een consumentenadviesprijs en is inclusief voordeel en onvermijdbare kosten. Optionele pakketten en/of uitrusting zijn altijd de keuze van de consument en kunnen desgewenst tegen meerprijs geleverd worden. Onze verkoopmedewerkers adviseren u graag hierover.