Gratis inruil voorstel? Selecteer uw model en krijg een voorstel op maat!

Vul uw kenteken in

Dacia Sandero Stepway

Stepway Serie Limitee Tech Road

C

Nu voor
€17.530,-

Dacia Sandero Stepway Tech-Road

De Dacia Sandero Stepway heeft stijl.

Het robuuste ontwerp van de Sandero Stepway wordt benadrukt door de SUV-look en dat is duidelijk te zien! De uitgesproken chroomkleurige grille, verhoogde bodemplaat, voor- en achterskids, wielkastbeschermers en zijskirts uitgevoerd in zwart, chromen uitlaatpijp, mistlampen en dakrails… zorgen voor een moderne en dynamische look.

Neem plaats en geniet van het ruime interieur: 5 volwaardige zitplaatsen en de meest royale kofferruimte in zijn klasse. Het interieur is voorzien van vele functionaliteiten: 1/3-2/3 neerklapbare achterbank, nieuwe handige opbergmogelijkheden voor het hele gezin… Wij hebben er alles aan gedaan om het u gemakkelijk te maken. Of u nu alleen reist of in gezelschap, dit is de ideale stadsauto voor dagelijks gebruik die u bovendien een optimaal comfort verschaft.

Liever automaat of op LPG rijden? Dat kan uiteraard ook. Neem voor meer informatie contact op met een van onze vestigingen.

Deze rijk uitgeruste Sandero Stepway is tijdelijk te koop voor € 17.530,- en uit voorraad leverbaar(afhankelijk van kleur/opties)!

De genoemde vanafprijs is een consumentenadviesprijs en is inclusief voordeel en onvermijdbare kosten. Optionele pakketten en/of uitrusting zijn altijd de keuze van de consument en kunnen desgewenst tegen meerprijs geleverd worden. Onze verkoopmedewerkers adviseren u graag hierover.